BROODJESZAAK SRANANG

BROODJESZAAK SRANANG the Taste of Surinam! Vandaag 5 jaar!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 610 beoordelingen
15 nov 2019 om 21:13 Eten was echt lekker.., omdat het druk was duurde het best lang voordat het eten er was. Desondanks hebben ze netjes gebeld hiervoor. Daarom.. prima eten en prima service.
2 nov 2019 om 10:10 Heerlijk gegeten, na reviews gelezen twijfelde ik nog om te bestellen. Maar het viel niet tegen, het enige wat ik kan bevestigen is dat de rotiplaat nogal vettig is door de (hoeveelheid) olie die gebruikt is. Voor de rest hebben wij lekker gegeten.
31 okt 2019 om 20:13 De roti was tranga no K.
25 okt 2019 om 22:56 Vies eten,ontzettend vet, roti drijft in olie
25 okt 2019 om 20:55 Het eten kwam te vroeg, waardoor ik nog niet thuis was toen de bezorger aan mijn deur stond. Hij heeft netjes gewacht, maar helaas was wel het eten al bijna koud. Zoals altijd wel lekker op smaak. Ik zou nog blijer worden van echte aardappels ipv krieltje
22 okt 2019 om 20:23 Het eten was weer top, sowieso de beste saoto van Tilburg. Ook als zowat de enige altijd op tijd met bezorgen!
16 okt 2019 om 19:29 Heel lekker, het was jammer dat het op was, het had alleen wat warmer mogen zijn
12 okt 2019 om 10:06 Bezorgtijd was aan de lange kant, maar hele vriendelijke bezorger. Rotirol was echt heerlijk! Het rotimenu viel klein beetje tegen, de aardappeltjes waren naar onze mening iets te nederlands. Leken op krieltjes maar wel met lekkere kruiden natuurlijk.
2 okt 2019 om 11:53 Heerlijk eten
26 sep 2019 om 17:14 De roti plaat was droog en taai. De eieren waren al een dag oud, zoute rijst en de saoto soep was flauw. De ketjap peper voor erin voegde weinig smaak toe. Mijn vriend zij hallo tegen de bezorgster en ze keek verwaand weg. Ze dacht zeker dat hij flirtte.
21 sep 2019 om 21:01 Het eten was lauwwarm tot bijna koud , In onze roti zat er geen saus helaas alleen vet/olie en onze drinken had geen prik en was warm en de aardappelen waren niet helemaal gaar, Helaas geen volgende keer
19 sep 2019 om 18:06 Eten was lekker, bezorging duurde wel lang.