BROODJESZAAK SRANANG

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 889 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Broodjeszaak Sranang. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2022 om 17:38 Mevrouw had geen wisselgeld bij zich terwijl ik het vermeld had dat ik met 50 euro zou betalen. Ze zei mij dat ze even ging wisselen, na anderhalf uur was ze pas terug, ik kon hierdoor een afspraak niet nakomen [zakelijk] Ook waren de broodjes nie
21 jun 2022 om 18:10 ja weer lekkere roti, alleen had het iets warmer gemogen maar smaakte goed
10 jun 2022 om 23:30 Misschien wel m'n favo rotitentje in Tilburg. Altijd heerlijk, warm en redelijk snel bezorgd. Ruime porties en mega lekker. Dankjewel!
4 jun 2022 om 15:36 Bezorging duurde lang. Eten was gewoon echt niet goed, sorry. Klef, zompig en weinig smaak, heb het niet opgegeten.
3 jun 2022 om 20:14 Het duurde erg lang. Het zou fijn zijn als op de menukaart staat wat er in een bepaald gerecht zit. Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen een rotirol en een rotirolmenu? Is niet uit het menu te halen.
19 mei 2022 om 23:36 Een aanrader
8 mei 2022 om 18:23 De broodjes waren erg lekker maar in mijn zakje komkommer zat een haar gelukkig zag ik het optijd en heb k het niet gegeten
5 mei 2022 om 13:10 Hele poos niets besteld omdat de laatste keren enorm tegenvielen, zelfs verwijderd uit de favorieten, maar het was weer als vanouds lekker, welkom terug in mijn favorieten
3 mei 2022 om 20:18 Het duurde wel erg lang voordat er bezorgd werd. Ruim 1 uur en 20 min op een dinsdagavond. Eten was lekker. Alleen was de jongste teleurgesteld dat de het meer aardappelpuree was bij de roti dan stukjes aardappel (is een kwestie van smaak).
9 apr 2022 om 7:38 lekker eten
5 mrt 2022 om 18:03 Sorry als dit roti kip was was flauw en niet lekker echt niet de aardappela overkookt Staat hier op de tuintafel zo lwkker was het veel te duur voor niks
2 mrt 2022 om 21:35 Roti was niet echt vers, nauwelijks groente te zien, roti bel droog en helemaal geen saus, helemaal niet zoals we gewend waren.