BROODJESZAAK SRANANG

BROODJESZAAK SRANANG the Taste of Surinam! Vandaag 5 jaar!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 881 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Broodjeszaak Sranang. Meer weten? Ontdek meer

8 mei 2022 om 18:23 De broodjes waren erg lekker maar in mijn zakje komkommer zat een haar gelukkig zag ik het optijd en heb k het niet gegeten
5 mei 2022 om 13:10 Hele poos niets besteld omdat de laatste keren enorm tegenvielen, zelfs verwijderd uit de favorieten, maar het was weer als vanouds lekker, welkom terug in mijn favorieten
3 mei 2022 om 20:18 Het duurde wel erg lang voordat er bezorgd werd. Ruim 1 uur en 20 min op een dinsdagavond. Eten was lekker. Alleen was de jongste teleurgesteld dat de het meer aardappelpuree was bij de roti dan stukjes aardappel (is een kwestie van smaak).
9 apr 2022 om 7:38 lekker eten
5 mrt 2022 om 18:03 Sorry als dit roti kip was was flauw en niet lekker echt niet de aardappela overkookt Staat hier op de tuintafel zo lwkker was het veel te duur voor niks
2 mrt 2022 om 21:35 Roti was niet echt vers, nauwelijks groente te zien, roti bel droog en helemaal geen saus, helemaal niet zoals we gewend waren.
5 feb 2022 om 10:48 ja hoor weer lekker eten alleen een gerecht was heet en een was lauw .
2 feb 2022 om 16:56 De broodjes waren goed. De bara was niet lekker. Droog, geen smaak, garnalen proefde oud en er zat geen saus op. Niet zoals Surinaams eten hoort te zijn!
30 jan 2022 om 14:01 Broodje kiphartjes was heerlik, roti was deze keer iets minder
29 jan 2022 om 20:07 Bezorger was een half uur eerder dan de tijd die ik had aangeklikt. Het eten was wel goed: smaakvol en grote porties. De roti is helaas wel met sperziebonen i.p.v. kousenband.
28 jan 2022 om 21:23 Het eten werd pas na 2 uur bezorgd en niet na 90 minuten en was lauw en slecht. Het was de eerste keer dat we bestelden en helaas ook de laatste keer.
28 jan 2022 om 19:21 Niet echt naar tevredenheid