BROODJESZAAK SRANANG

BROODJESZAAK SRANANG the Taste of Surinam! Vandaag 5 jaar!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 697 beoordelingen
7 aug 2020 om 16:07 Lekkere bestelling afgelopen dinsdag!
5 aug 2020 om 7:28 roti was zeer goed. broodje lever helaas droog niet te slikken.
4 aug 2020 om 22:26 Het lekker en optijd. Heel mijn bek verbrand warmer als dit kon haast niet, terwijl ik er zeker 20 minuten vandaan woon. 5 punten maat!
23 jul 2020 om 19:48 Heel erg lekker en goed warm gekeverd. Bezorgtijd liep wel uit, maar daarover werden we keurig van tevoren over gebeld. Zeker voor herhaling vatbaar.
23 jul 2020 om 18:03 Broodjes waren droog kerrie kip was letterlijk kip in olie en kerrie poeder slechte eerste en laatste ervaring helaas
22 jul 2020 om 15:20 Uiterst vriendelijke bezorgster en het eten was overheerlijk!!! Ben niet overdreven complimenteus mens maar jullie moeten hier vaker bestellen net als ik ga doen! Dikke 9!!!
21 jul 2020 om 21:21 zeker voor herhaling vatbaar. lekker gegeten.
21 jul 2020 om 20:54 Eten met het veel smaak bereid. Erg lekker!
17 jul 2020 om 23:58 Maar wel lekker!
13 jul 2020 om 14:48 The quality of the food dropped, the chicken in the roti roll was under seasoned
11 jul 2020 om 20:27 Heerlijk eten, goede service en altijd een aardige bezorger.
21 jun 2020 om 7:47 Het was super lekker en snelle bezorging ik zou zeggen zo doorgaan en mensen bestellen en door vertellen