BROODJESZAAK SRANANG

BROODJESZAAK SRANANG the Taste of Surinam!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 413 beoordelingen
15 jul 2018 om 11:45 lekkere roti. Bara was een beetje droog. Jullie zouden ze moeten frituren ipv magnetron zoals iedereen.
15 jul 2018 om 11:17 Rotimenu kip blijkt betere kip te zijn dan kipdijfilet (in mijn ervaring bij dit restaurant). Perfect gekruid,alleen de hoeveelheid kousenband en aardappels is erg weinig bij rotimenu kip. Dat was bij rotimenu kipdijfilet dan weer veel beter in verhouding
12 jul 2018 om 22:16 Bezorging ging sneller dan verwacht en voor een goedkope prijs heb je een hele maaltijd, top!
12 jul 2018 om 1:43 Snelle bezorging, vriendelijk personeel en lekker eten.
11 jul 2018 om 1:20 Heerlijk gegeten. Aanrader.
6 jul 2018 om 4:38 Ik heb veel vergelijkingmateriaal en ben verwend. Maar prima broodjes, soep en rotirol. Was lekker heet nog toen het aankwam. 65 min vind ik iets te lang om te wachten, maar was de moeite waard. Vriendelijke bezorging
29 jun 2018 om 8:47 Voor het eerst hier besteld. Ik had een roti menu kipdijfilet. Pluspunten: + geen saus, maar alles was lekker met masala gekruid. + bezorging was ruim op tijd + ruime portie Minpunten: - erg veel vette stukjes aan de kip.
27 jun 2018 om 14:04 Eten was lekker (beetje klef, maar lekker!). Alleen jammer dat de bezorging 80 minuten op zich liet wachten. Dat was wel heel lang voor 6 km.
23 jun 2018 om 17:40 Super lekker, n altijd op tijd.
19 jun 2018 om 18:17 Ik heb al via Facebook gereageerd! Kipdijen roti speciaal is een aanrader alles super vers en die roti plaat master so lobi en koks Dankje wel het was heerlijk!